Για ποιον λόγο να αγοράσετε ένα ακίνητο στην Ελλάδα;

Η Ελλάδα είναι από τις μικρότερες χώρες της Ευρώπης.

Βρίσκεται στο ανατολικότερο σημείο της μεσογείου και ενώνει γεωγραφικά τρεις ηπείρους. Το κλίμα της είναι μοναδικό καθώς είναι ευνοϊκό για αξέχαστες διακοπές όλο το χρόνο ,πολύ περισσότερο όμως το καλοκαίρι, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προορισμούς διακοπών σε όλη την Ευρώπη .

Μπορείτε να συναντήσετε ανθρώπους ποικίλων εθνικοτήτων κατά τη διαμονή σας στην Ελλάδα. Είναι πολλοί οι λόγοι που ένα ταξίδι στην Ελλάδα μπορεί να σας μείνει αξέχαστο. Ο σημαντικότερος από αυτούς είναι το υπέροχο μεσογειακό κλίμα που σας προσφέρει ηρεμία και σε συνδυασμό με την θάλασσα μπορεί να σας ταξιδέψει και να σας κάνει να χαλαρώσετε από κάθε είδους στρες . φυσικά δεν μπορείτε να μην δοκιμάσετε την ελληνική κουζίνα και να μην εξερευνήσετε την φυσική ομορφιά και την γοητεία που μπορεί να σας προσφέρει ένα ταξίδι στην Ελλάδα και στα ελληνικά νησιά.

Μήπως με όλα τα παραπάνω πρέπει να το ξανασκεφτείτε;

Γιατί να αγοράσετε ένα ακίνητο στο νησί της Κρήτης;

Η Κρήτη τώρα πιο συγκεκριμένα είναι το μεγαλύτερο νησί στην Ελλάδα και από τα μεγαλύτερα στην μεσόγειο. Είναι πάρα πολύ δημοφιλής προορισμός διακοπών για τον λόγο ότι κρύβει μοναδικά γραφικά τοπία και περιτριγυρίζεται από τεράστιες σε έκταση παραλίες. Συνδυάζει όμως αρμονικά και το βουνό και στα γραφικά χωριά της θα διακρίνεις εύκολα την φιλοξενία των ανθρώπων. Η Κρήτη επίσης έχει μεγάλη ιστορία και μάλιστα από την αρχαιότητα καθώς έλαβε χωρά σε αυτήν ο μινωικός πολιτισμός, ένας από τους πρώτους πολιτισμούς στην Ευρώπη, και σύμφωνα και με την μυθολογία ήταν ο τόπος γέννησης του βασιλιά των θεών Δια. Η σημερινή τουριστική υποδομή στην Κρήτη εξυπηρετεί όλα τα γούστα, από μεγάλα, πολυτελή ξενοδοχεία, με όλες τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις (πισίνες, εγκαταστάσεις αθλητισμού και αναψυχής, εστιατόρια κ.λ.π.), μικρότερα ιδιόκτητα οικογένεια διαμερίσματα ή οργανωμένες κατασκηνώσεις. Η πρόσβαση των επισκεπτών στο νησί γίνεται αεροπορικώς μέσω του διεθνούς αερολιμένα Ηρακλείου και Χανίων ή μέσω θαλάσσης προς τα λιμάνια του Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου, Αγίου Νικολάου.

Γιατί να επιλέξετε μια κατοικία στην περιοχή του Ρεθύμνου;

Ακόμα πιο συγκεκριμένα στην καρδιά της Κρήτης βρίσκεται το Ρέθυμνο, περιοχή μεγάλης ιστορικής σημασίας και φυσικής ομορφιάς, με πολλά μέρη που αξίζει να επισκεφθείτε. Ο νομός Ρεθύμνου διαθέτει παραλίες με καταγάλανα νερά όπως επίσης και μια από τις μεγαλύτερες οργανωμένες παραλίες στην Ευρώπη κατά μήκος της πόλης του Ρεθύμνου. Θα συναντήσετε Βυζαντινές εκκλησίες και μοναστήρια, μαγευτικά βενετσιάνικα μνημεία, στην πιο καλοδιατηρημένη αναγεννησιακή πόλη στην Ελλάδα θα συναντήσετε ατελείωτες παραλίες, σπήλαια, φαράγγια και μοναδική χλωρίδα και πανίδα. Το Ρέθυμνο και τα χωριά του είναι ζωντανά cart-postal, που ευωδιάζει η Κρητική κουζίνα και ο ήχος της κρητικής λύρας. Ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών που επιστρέφουν κατ 'επανάληψη επιβεβαιώνει τα λόγια του ποιητή: «Το Ρέθυμνο δεν είναι ένα μέρος όπου θα πάτε να επισκεφτείτε, αλλά ένα μέρος όπου μπορείτε να επιστρέψετε. Ένα ταξίδι στο Ρέθυμνο το σίγουρο είναι ότι θα σας μείνει αξέχαστο. Μήπως τελικά αξίζει να έρθετε να μείνετε στο Ρέθυμνο;

Αν τελικά θελήσω ένα σπίτι στο Ρέθυμνο ποιες θα είναι οι επιλογές μου;

Εκτός του γεγονότος ότι ο νομός είναι μοναδικός τουριστικός προορισμός , η γεωγραφική του ποικιλομορφία δίνει τη δυνατότητα και στον πιο απαιτητικό ενοικιαστή ή αγοραστή να αποκτήσει σπίτι της αρεσκείας του, με το γραφείο μας να μπορεί να ικανοποιήσει οποιαδήποτε απαίτηση τυχόν ενδιαφερόμενου πελάτη. Διαθέτουμε ανεξάρτητες βίλες σε διάφορα χωριά του νομού Ρεθύμνου ,με την πρόσβαση να γίνεται με πολύ εύκολο και γρήγορο τρόπο, βίλες παραθαλάσσιες με την θάλασσα να βρίσκεται μόλις σε απόσταση μερικών μέτρων, διαμερίσματα και κατοικίες εντός και εκτός της πόλης του Ρεθύμνου ,καθώς και άλλες κατοικίες σε άλλα σημεία με μοναδική θέα.